Forside

Firmaet TVH Biler blev etableret i 1991 af Torben Vang Hansen og Lone Thirstrup.

Vi startede med autoreparation, pladearbejde, samt autoimport af biler fra Schweiz og Sydtyskland.

Vi valgte i 1997 at investere i et større værksted centralt i Stenløse, for at imødekomme vores stigende kundekreds.

I 1998 blev importdelen fravalgt og hovedvægten/kræfterne lagt 100% på værkstedsdriften, hvor der satses massivt ved indkøb af udstyr og værktøj, så vi er helt fremme med hensyn til teknisk udstyr til bla. fejlfinding, så vi kan stille den rigtige diagnose hurtigt og på alle bilmærker.

I 2000 meldte vi os ind i AutoMesterkæden for at styrke medarbejderuddannelse og markedsføring samt de øvrige fordele, der er ved et kædesamarbejde.

AutoMester kædesamarbejdet blev i marts 2014 skiftet til AutoPartner grundet bedre service fra bagvedstående grossist og den løbende evaluering og samarbejde med FDM, så vi føler, at vi har hævet overliggeren endnu en gang, til glæde for vores kunder.

I 2015 Blev TVH Biler til TVH Biler ApS, da Martin Arper Jensen, som har været ansat i firmaet siden 2001, skal overtage værkstedet efter Torben Vang Hansen på sigt, ved at lave et glidende Generationsskifte.

I 2018 opsiger Autopartnerkæden samarbejdet med FDM. I stedet bliver TVH Biler ApS kontrolleret af CAC i samarbejde med Autopartnerkæden.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev