Bremserør

Mange biler bliver kasseret til syn pga. rustne bremserør. Vi mener at alle bremserør skal udskiftes samtidig pga. det er jernrør der er monteret fra fabrikken. Vi monterer kobberrør, hvilket ikke ruster og skal derfor aldrig udskiftes igen efter montering af disse. Vi bukker og tilpasser selv vores kobberrør til bilmodellen. Ring og få en pris på udskiftning af komplette bremserør til netop din bil.

 

Aircondition
995,00

Mange billister ved ikke at deres A/C anlæg skal serviceres 1-2 gange hver 2. år. Grunden til at bilens A/C skal serviceres skyldes at der fremkommer svampesporer i luftkanalerne. Derfor har vi sammensat et fast tilbud på dette A/C service hvilket inkludere: Rens af luftkanaler for svampesporer med en bakteriedræbende væske der sendes ind i luftkanalerne via ultrasonic. Tilslutning af vores A/C apperat for kontrol af højtryk og lavtryk samt kølemiddelmængde.

Omsyn
250,00

Vi er godkendte til at omsyne biler i vores virksomhed. Dvs at hvis din bil er blevet kasseret til syn, kan vi omsyne den efter fejl og mangler er udbedret. prisen for omsyn er 250,- Men i forbindelse med omsynsreparation GRATIS.

Synstjek

Skal din bil til syn, kan du komme ned til os og få lavet et GRATIS synstjek. vi gennemgår alt hvad der er synsrelateret på din bil. Derefter får du en opringning fra en af vores mekanikere om evt. arbejde der skal udføres før syn. I forbindelse med reparation til syn, kører vi din bil til syn GRATIS. Du betaler kun for synsgebyret som er på 400,- . Vi køre biler til syn hos Egedal Bilsyn i Stenløse.

 

Gearolieskift og skylning af AUTOMAT- og DSG-Gearkasser.

På alle AUT.- og DSG gearkasser får man kun 50 - 70 % af den gamle olie ud når man aftapper gearkassen ved bundproppen. Her hos TVH Biler ApS, har vi en yderst proffesionel olieskifte - og skylle-maskine, kun til dette formål, nye som ældre. Vi bruger omkring 20 l. nyt gearolie ved en skylning. Denne fremgangsmåde forlænger levetiden på gearkassen, forbedrer gearskiftet samt ALT olien bliver skiftet.

Mange bilfabrikanter herhjemme sælger deres biler til jer kunder, med informationen om at der er "livstidsolie" på jeres gearkasser. DETTE PASSER IKKE!!!

Gør dig og din bil den tjeneste, hvis din bil er udstyret med AUT.- eller DSG gearkasse, at få skiftet olien korrekt.

Ring og få en pris til netop din bil på en skylning og udskiftning, inkl. et evt. filter.

Hendvendelse til Martin på tlf. 4710 7270

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve ca. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev