Bremserør

Mange biler bliver kasseret til syn pga. rustne bremserør. Vi mener at alle bremserør skal udskiftes samtidig pga. det er jernrør der er monteret fra fabrikken. Vi monterer kobberrør, hvilket ikke ruster og skal derfor aldrig udskiftes igen efter montering af disse. Vi bukker og tilpasser selv vores kobberrør til bilmodellen. Ring og få en pris på udskiftning af komplette bremserør til netop din bil.

 

Aircondition
995,00

Mange billister ved ikke at deres A/C anlæg skal serviceres 1-2 gange hver 2. år. Grunden til at bilens A/C skal serviceres skyldes at der fremkommer svampesporer i luftkanalerne. Derfor har vi sammensat et fast tilbud på dette A/C service hvilket inkludere: Rens af luftkanaler for svampesporer med en bakteriedræbende væske der sendes ind i luftkanalerne via ultrasonic. Tilslutning af vores A/C apperat for kontrol af højtryk og lavtryk samt kølemiddelmængde.

Omsyn
250,00

Vi er godkendte til at omsyne biler i vores virksomhed. Dvs at hvis din bil er blevet kasseret til syn, kan vi omsyne den efter fejl og mangler er udbedret. prisen for omsyn er 250,- Men i forbindelse med omsynsreparation GRATIS.

Synstjek

Skal din bil til syn, kan du komme ned til os og få lavet et GRATIS synstjek. vi gennemgår alt hvad der er synsrelateret på din bil. Derefter får du en opringning fra en af vores mekanikere om evt. arbejde der skal udføres før syn. I forbindelse med reparation til syn, kører vi din bil til syn GRATIS. Du betaler kun for synsgebyret som er på 400,- . Vi køre biler til syn hos Egedal Bilsyn i Stenløse.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.